confituur klein

 

Ondanks corona blijven de medewerkers van Pamoya aan de slag.
Dat corona bij veel verenigingen roet in het eten gestrooid heeft, hoeft niet meer gezegd te worden.
Ook voor Pamoya, de parochiale missiewerking, zijn het moeilijke tijden.
In april vorig jaar kon het jaarlijks etentje met tombola, cafetaria enz. niet plaatsvinden
en de kerstmarkt in december was er evenmin.

De opbrengst van die drukbezochte activiteiten brengen heel wat inkomsten op.
De projecten in India, Mauritanië, Congo, Albanië en Kameroen,
die daarmee een stevige duw in de rug krijgen, moesten tevreden  zijn met héél wat minder.
Terwijl men daar ook die steun vanuit Pamoya broodnodig heeft.

Kan het gezellig zondagmiddagetentje dit voorjaar doorgaan?
Hoogstwaarschijnlijk weer niet.

De medewerkers van Pamoya blijven echter niet bij de pakken zitten en zijn weer aan de slag.
Met het fruit dat in de zomer verzameld wordt en zorgvuldig in de diepvries opgeborgen,
wordt momenteel volop confituur gemaakt.
Een groot aantal potjes confituur wordt bezorgd aan de voedselbedeling van de gemeente.
We doen dus ook ‘missie’ in eigen streek.
Maar graag krijgen we een centje binnen voor onze  projecten die we graag blijven ondersteunen.

De met liefde bereide confituur wordt verkocht aan 2.50 euro voor een grote pot;
middelsoort aan 1,75 en kleine potjes aan 1,25 euro.
De potjes worden aan huis bezorgd en we vragen om te betalen met gepast geld.

Meer info op de website van Pamoya: www.pamoya.be

waar u kan nazien wat er momenteel nog in voorraad is.

Alvast bedankt!